Wat is JUS? Hoe werkt het? Bestel JUS! Word Lid van JUS Contact & FAQ

Word lid van JUS, krijg 20% korting en verbeter uw financiŽle situatie

JUS is niet alleen een fantastisch product, de JUS organisatie biedt ook een ongekende mogelijkheid om uw inkomen te vergroten

Bent u net zo enthousiast over JUS als wij zijn? Wordt dan lid van de JUS organisatie!.

JUS lidmaatschap heeft de volgende voordelen:

 • JUS leden krijgen ongeveer 20% korting op al hun JUS producten
 • U als lid van JUS krijgt de mogelijkheid ook zelf mensen lid te maken en tot 10% commissie te verdienen op al hun aankopen (en op de aankopen van de mensen die zij weer lid maken).
 • Als JUS lid krijgt u een JUS starterpakket (met 4 dvds/cdroms) met meer informatie over het product JUS en de financiele mogelijkheden. Omdat JUS een amerikaans product is, is dit starterspakket vooralsnog alleen beschikbaar in het Engels
 • JUS lidmaatschap kost 29.75Ä per jaar (dit heeft u al terugverdiend bij de aankoop van vier 750ml flessen). U heeft natuurlijk geen aankoopverplichting per maand.
 • Waarom is het JUS lidmaatschap zo speciaal?

  Als u enthousiast bent over een nieuw product, dan vertelt u dit natuurlijk aan uw vrienden. Normaal gesproken zouden de makers van het product u op geen enkele manier bedanken voor uw enthousiasme en het aandragen van nieuwe klanten.

  De JUS organisatie is anders. Wij geloven dat u daar best een bedankje voor mag krijgen. Daarom krijgt u commissie over elke klant die u met ons in contact gebracht hebt. Dit kan op 2 manieren. Of u bezorgt deze mensen zelf het product aan de officiele verkoopsprijs en krijgt dan dus ongeveer 20% commissie, of u maakt mensen lid, waarna zij zelf bestellingen kunnen doen met korting, en u tot 10% commissie krijgt op al hun aankopen

  JUS biedt u een fantastische financiŽle opportuniteit maar dit is volledig vrijblijvend. Wilt u alleen uw eigen flessen met korting bestellen, dan kan dat natuurlijk ook, u bent nergens toe verplicht!.

  Leden schrijven zich direct in op de JUS international site. Voor alle vragen kunt u altijd terecht bij Anne Dubelaar, (klantenservice van JusLife) via info@juslife.nl.

  Wordt nu lid van JUS, schrijf u HIER in.

  Mocht u zo enthousiast zijn dat u een deel van uw tijd wilt besteden aan de promotie van JUS, dan kan dit voor een heel aantrekkelijk extra inkomen zorgen. Bekijk het filmpje hieronder voor wat meer informatie. Jammer genoeg is dit filmpje vooralsnog alleen in het Engels.

  Wordt nu lid van JUS, schrijf u HIER in.

  Nog vragen? Kom dan een keer naar ťťn van onze bijeenkomsten, dan leggen we u graag persoonlijk alles een keertje uit. U kunt de data van de bijeenkomsten HIER vinden. U kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mailtje sturen via info@juslife.nl. Wij horen graag van u!