Wat is JUS? Hoe werkt het? Bestel JUS! Word Lid van JUS Contact & FAQ

Contact

JUS is een fantastisch product waar wij graag met u over praten.

Aarzel dan ook niet om ons een berichtje te sturen via info@juslife.nl

Praat u liever over de telefoon, stuur dan een e-mailtje met uw telefoonnummer en wij bellen u terug.

Wij doen ons best alle e-mails binnen 48 uur te beantwoorden.


Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht u een vraag hebben die hier niet beantwoord wordt, aarzel dan niet een e-mailtje te sturen naar info@juslife.nl.

1. Wat doet JUS?

Het menselijk lichaam is verbazingwekkend. Met de juiste bouwstenen kan het zichzelf genezen van blessures en letsels, stress, de invloed van de zon en uw omgeving. JUS geeft u lichaam de cruciale natuurlijke fytochemicalien en fytovoedingsstoffen die het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam activeren en uw gezondheid te herstellen op het cellulaire niveau.

2. Wat is het verschil tussen natuurlijk en synthetisch?

In het kort is het het verschil tussen iets wat leeft of wat dood is. Ook al lijkt het of een synthetische versie verbindingen bevat die in natuurlijke voeding zitten, geen product kan het aantal en structuur van bouwstoffen in natuurlijke voeding dupliceren. Duizenden enzymen en fytonutriënten, bekende en onbekende, dragen bij aan supervoeding van de natuur. Natuurlijke voeding werkt dermate samen dat het onmogelijk is te kopiëren door de mens. In JUS zitten vruchten, kruiden, bessen en de reishi paddestoel. Het productieproces wordt met zorg uitgevoerd, zodat hun eigenschappen niet verloren gaan.

3. Is JUS veilig in combinatie met medicijnen?

Er zijn geen contra-indicaties bekend bij het gebruik van JUS. Maar als u medicijnen gebruikt of onder behandeling staat, raden wij u aan het even na te vragen bij uw arts of apotheek.

4. Hoe moet ik JUS innemen?

Het beste is om 's ochtends op de nuchtere maag uw glaasje JUS van 30 ml. te nuttigen. De fles goed schudden voor gebruik! Puur is heerlijk, maar u kunt het bijvoorbeeld ook mixen met water of vruchtensap.

Heeft u meer gezondheidsklachten of vraagt uw levensstijl hierom, dan kunt u (tijdelijk) uw dosis verhogen. Neemt u dan 's ochtends op de nuchtere maag 30 ml. in en de tweede maal een uur voor de avondmaaltijd of voor het slapen gaan nog eens 30 ml.

Voor baby's en kinderen kunnen we als leidraad de volgende hoeveelheid per dag aanbevelen:

- baby's vanaf 6 maanden tot 2 jaar : ca. 2 ml. (een theelepel)
- kinderen van 2 t/m 6 jaar
- kinderen van 7 t/m 12 jaar
- kinderen vanaf 13 jaar

5. Ik voel me niet zo lekker na met JUS gestart te zijn, hoe kan dat?

Sommige mensen die JUS voor het eerst gaan gebruiken ervaren de eerste paar dagen verhoogde (maag)darmactiviteit, misselijkheid of lichte hoofdpijn. Dit is een volkomen normale reactie! De antioxidanten in JUS doen hun werk en drijven alle gifstoffen uw lichaam uit. Van deze gifstoffen kunt u maar beter afwezen! Na hooguit een paar dagen is de ontslakking/Detoxing klaar! Uw weerstand wordt nu sterker dan ooit.

6. Hoe moet ik JUS bewaren?

Ongeopend is JUS lang houdbaar, zie hiervoor de uiterste houdbaarheidsdatum op de fles. Als de fles eenmaal geopend is, bewaart u deze dan in de koelkast. JUS blijft koel bewaard geopend minimaal een maand houdbaar. Het unieke van JUS is dat de antioxidantenscore nagenoeg hetzelfde blijft.

7. Welke conserveringsmiddelen zitten er in JUS?

Gereinigd water, natuurlijke bessen essenties, maleinezuur (gemaakt van appels), kaliumsorbaat en natriumbenzoaat. Natriumbenzoaat word gevonden in bijvoorbeeld appels, cranberries en pruimen. Kaliumsorbaat zorgt voor een veilige preventie van de groei van gevaarlijke microben. U kunt dit vinden in vele producten, zoals kaas, wijn en yogurt. Conservatieven in JUS maken ongeveer 0.1% van het totale volume uit.

8. Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?

Om u een zo vers mogelijk product te kunnen aanbieden wordt er direct vanuit de fabriek in de Verenigde Staten verscheept. Levertijd is daarom tussen de 2 en 3 weken.

9. Kan ik korting krijgen op mijn JUS bestellingen?

Bestelt u 3 of meer flessen tegelijkertijd? Dan is het interessant om JUS lid te worden. U kun dan uw JUS flessen voor slechts 36.70€ per fles thuisbezorgd krijgen. (32€ + verzendkosten). Lidmaatschap kost éénmalig 29.75€, u krijgt daarvoor een informatiepakket, flinke korting op uw bestellingen en de mogelijkheid om andere mensen lid te maken en zo commissies te verdienen.

U kunt het inschrijvingsformulier HIER vinden.

10. Ik vind JUS een fantastisch product en zou het ook graag zelf verkopen, kan dat?

Ook u kunt JUS ambassadeur/ambassadrice worden. Klik HIER voor meer informatie


Probeer JUS zelf

Bestel nu uw JUS en profiteer van een gezonder, krachtiger en energierijker leven!