Wat is JUS? Hoe werkt het? Bestel JUS! Word Lid van JUS Contact & FAQ

JUS bijeenkomsten

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten om wat te vertellen over het product JUS en het JUS lidmaatschap. Iedereen is hierbij welkom!

Jammer genoeg zijn er voor de komende maand geen algemene bijeenkomsten gepland maar doen we wel informele bijeenkomsten bij mensen thuis.

Kent u 4 of meerdere mensen die geinteresseerd zijn in JUS? Dan komen we graag een keertje bij u thuis.

Zon uitleg is heel informeel, en begint meestal met een kleine presentatie over het product JUS en het JUS lidmaatschap:

Het product JUS:
- Hoe is JUS ontstaan
- Hoe wordt het geproduceerd
- De ingredienten in JUS
- Hoe ondersteunt JUS onze gezondheid
- Ervaringen met JUS

Het JUS lidmaatschap:
- Wat houd het JUS lidmaatschap in?
- Wat zijn de voor en nadelen
- Hoe werken de compensaties

Daarna is er natuurlijk tijd voor alle overige vragen.

Het zou natuurlijk super zijn als n of meerdere mensen in het groepje zo enthousiast zijn dat ze inderdaad lid worden maar dit is absoluut geen verplichting en wordt ook zeker niet opgedrongen. JUS is een fantastisch product en wij praten er sowieso graag met u over. Voor ons zijn zon bijeenkomsten in ieder geval ook erg leerzaam.

Als de er meerdere personen zijn die zich na de presentatie inschrijven (en n daarvan is de persoon die het georganiseerd heeft) dan worden de overige mensen meteen als leden onder de organisator ingeschreven en heeft die dus al meteen de mogelijkheid om commissies te gaan verdienen!

Mocht u interesse hebben voor een uitleg bij u thuis, stuur dan een emailtje naar info@juslife.nl met uw adres en liefst meerdere mogelijke data en tijdstippen, dan kunnen wij kijken wie beschikbaar is en het verder samen met u regelen.