Wat is JUS? Hoe werkt het? Bestel JUS! Word Lid van JUS Contact & FAQ

Hoe werkt JUS?

JUS vecht tegen de vrije radicalen in ons lichaam. Vrije radicalen zijn chemische stoffen die oxidatie veroorzaken in het lichaam. Ze zitten overal: in de lucht die we inademen, in de voeding die we eten en het milieu waarin we leven.

Om het bestaan van vrije radicalen te begrijpen; stelt u zich een groep losgeslagen atomen voor in het lichaam, die electronen stelen van gezonde cellen en weefsels en onherstelbare schade achterlaten. De beschadigde cellen en weefsels zijn vatbaarder voor inefficiŽnties, veroudering en ziektes.

Antioxidanten vallen vrije radicalen aan. Deze vechters leveren de benodigde electronen om ongebalanceerde atomen te neutraliseren . De resultaten zijn onder andere een gezondere huid , een aangesterkt immuun-systeem, sneller herstel van een trauma en vertraging van verouderingsverschijnselen. JUS voegt de kracht van antioxidanten toe in uw actieve leven.

Hoe verhoogt JUS Antioxidant uw energie?

Het lichaam is een unieke machine. Hoe efficiŽnter het lichaam voeding gebruikt en verwerkt, hoe meer energie u zult hebben. Daardoor zult u uw gewicht meer op peil kunnen houden, stress kunnen verminderen, betere gezondheid kunnen krijgen en uw kwaliteit van leven zal hoger worden . Met de hulp van goede voeding, zal de spijsvertering van uw lichaam efficiŽnter werken. Energie die normaal verloren zou gaan aan de spijsvertering zal vrij komen om u in staat te stellen beter te leven.

Wat is het verschil tussen natuurlijk en synthetisch?

In het kort is het het verschil tussen iets wat leeft of wat dood is. Ook al lijkt het of een synthetische versie verbindingen bevat die in natuurlijke voeding zitten, geen product kan het aantal en structuur van bouwstoffen in natuurlijke voeding dupliceren. Duizenden enzymen en fytonutriŽnten, bekende en onbekende, dragen bij aan supervoeding van de natuur. Natuurlijke voeding werkt dermate samen dat het onmogelijk is te kopiŽren door de mens. In JUS zitten vruchten, kruiden, bessen en de reishi paddestoel. Het productieproces wordt met zorg uitgevoerd, zodat hun eigenschappen niet verloren gaan.

JUS is samengesteld door de wetenschap en gemaakt door moeder natuur!

Hoe in te nemen?

Het beste is om 's ochtends op de nuchtere maag uw glaasje JUS van 30 ml. te nuttigen. De fles goed schudden voor gebruik! Puur is heerlijk, maar u kunt het bijvoorbeeld ook mixen met water of vruchtensap.

Heeft u meer gezondheidsklachten of vraagt uw levensstijl hierom, dan kunt u (tijdelijk) uw dosis verhogen. Neemt u dan 's ochtends op de nuchtere maag 30 ml. in en de tweede maal een uur voor de avondmaaltijd of voor het slapen gaan nog eens 30 ml.

Voor baby's en kinderen kunnen we als leidraad de volgende hoeveelheid per dag aanbevelen:

- baby's vanaf 6 maanden tot 2 jaar : ca. 2 ml. (een theelepel)
- kinderen van 2 t/m 6 jaar: ca 5 ml.
- kinderen van 7 t/m 12 jaar: 10 tot 15 ml.
- kinderen vanaf 13 jaar: 20 tot 30 ml.

Hoe te bewaren?

Ongeopend is JUS lang houdbaar, zie hiervoor de uiterste houdbaarheidsdatum op de fles. Als de fles eenmaal geopend is, bewaart u deze dan in de koelkast. JUS blijft koel bewaard geopend minimaal een maand houdbaar. Het unieke van JUS is dat de antioxidantenscore nagenoeg hetzelfde blijft.


Probeer JUS zelf

Bestel nu uw JUS en profiteer van een gezonder, krachtiger en energierijker leven!